NDG Communications е консултантска агенция, създадена през 2008 г. в София, България. Задълбочените ни познания на най-добрите комуникационни практики, различни индустриални сектори и българската бизнес и медийна среда, ни позволяват да говорим на Вашия език и целевите Ви аудитории да чуят Вашата история.

ninanedelcheva1

Нина Неделчева
Управляващ директор

Нина работи в областта на комуникациите от началото на 2000 година. Четири години е била експерт в пресцентъра на Министерски съвет. Завършила е журналистика, масови комуникации и английска литература в Американския Университет в България.

Нина е предоставяла консултантски съвети по въпроси, свързани с корпоративните комуникации и връзките с институциите, на международни и местни компании от секторите на технологиите, банковото дело, отбраната, автомобилната индустрия, недвижимите имоти, химическия сектор и др. Основните ѝ интереси включват нови и социални медии.

Повече информация за професионалния опит на Нина Неделчева, можете да намерите в нейния  LinkedIN профил  – www.linkedin.com/in/ninanedelcheva

 


За повече информация за членовете на екипа, опита и идеите на NDG Communications, моля, свържете се с нас!